HTML

Az egyesület honlapja itt,


ahol megtalálod az MTE céljait, az egyesületét
történetét, alapszabályunkat és szervezeti
felépítésünket, valamint a legfrissebb szakmai
ajánlásokat és sajtóanyagokat is!

Az MTE az I-Com tagja

FRISS HOZZÁSZÓLÁSOK

Tárgyalunk az NMHH-val a társszabályozásról

MTE-info 2011.04.28. 14:55

Az NMHH kezdeményezésére előzetes egyeztetéseket kezdtünk az NMHH Médiatanácsával arról, hogy hogyan nézhetne ki az MTE szerepállalása a médiatörvényben foglalt társzabályozásban. Az egyeztetések célja, hogy kidolgozzunk egy mindkét fél számára megfelelő szerződésvázlatot (amely alapján elkészülhet a törvény szerinti közigazgatási szerződés), illetve hogy elinduljunk azon az úton, amelynek a végén elkészülhet a dolog érdemét jelentő magatartási kódex.

Fontos: az egyeztetések megkezdése természetesen egyik fél részéről sem jelent kötelezettségvállalást arra vonatkozóan, hogy valóban szerződést kötnek majd. Célunk értelemszerűen az, hogy olyan szerződés- és kódexszöveg szülessen, amely az iparág és közönség érdekeit egyaránt szolgáló, működőképes, értelmes társszabályozási modellt teremt meg.

Az egyeztetéseken részt vesz a reklámszakma önszabályozó szervezete, az ÖRT, illetve a nyomtatott lapok kiadóinak szakmai szervezete, az MLE is, velük folyamatosan együtműködünk.

***

Az MTE készséggel áll minden piaci szereplő rendelkezésére a társszabályozás ügyében is: contact kukac mte.hu
 

Címkék: nmhh társszabályozás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mte.blog.hu/api/trackback/id/tr822862011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása