HTML

Az egyesület honlapja itt,


ahol megtalálod az MTE céljait, az egyesületét
történetét, alapszabályunkat és szervezeti
felépítésünket, valamint a legfrissebb szakmai
ajánlásokat és sajtóanyagokat is!

Az MTE az I-Com tagja

FRISS HOZZÁSZÓLÁSOK

Dunai András az MTE új elnöke

tofalvyt 2013.08.26. 14:27

A Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesülete (MTE) legutóbbi közgyűlését követő elnökségi ülésen Dunai Andrást választották meg a szervezet elnökének. Elődje, Nádori Péter az elnökség tagja marad.

Dunai András portré_kicsi.jpgAz MTE elnöksége legutóbbi ülésén Dunai Andrást, a Sanoma Media Budapest digitálisüzletág-igazgatóját választotta meg az MTE új elnökének. A szakember 2008 januárjában kezdett dolgozni a Sanománál gazdasági igazgatóként, és 2012 januárjától irányítja a vállalat digitális üzletágát. Korábban 2005 és 2007 között a Telekom Montenegro gazdasági vezérigazgató-helyettese, 2004 és 2005 között pedig a Magyar Telekom Üzletfejlesztési és akvizíciós menedzsere volt. 2001 és 2004 között a Malév pénzügyi igazgatói illetve kontrolling vezetői pozícióiban dolgozott. 

A leköszönő elnök, Nádori Péter – a Lapcom tartalmi és marketing ügyvezetőigazgató-helyettese – 2010 óta vezette az egyesületet, és az elnökség tagja marad. Az elnökség összetétele nem változott, tagjai: Bán Zoltán (Portfolio.hu), Detrekői Zsuzsa (Origo), Dunai András (Sanoma), Fáy Margit (Index), Gerényi Gábor  (Mandiner), Nádori Péter (Lapcom), Pintér Róbert (Egyszervolt.hu).

Az MTE 2001-ben alakult érdekvédelmi és önszabályozó testület, amelyet a hazai internetes tartalomszolgáltatók hoztak létre. Az egyesület arra törekszik, hogy az internet szabályozása a lehető legkisebb állami beavatkozás mellett történjen meg, és a hangsúly az önszabályozásra kerüljön. Az MTE többek között etikai kódex kidolgozásával, a szakmai viták és az önszabályozási tevékenység koordinálásával kíván hozájárulni az internetes kultúra fejlődéséhez.

Az MTE Facebook-profilja itt, Twittere itt érhető el.

Címkék: sanoma elnök Dunai András

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mte.blog.hu/api/trackback/id/tr285477276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása