HTML

Az egyesület honlapja itt,


ahol megtalálod az MTE céljait, az egyesületét
történetét, alapszabályunkat és szervezeti
felépítésünket, valamint a legfrissebb szakmai
ajánlásokat és sajtóanyagokat is!

Az MTE az I-Com tagja

FRISS HOZZÁSZÓLÁSOK

Tófalvy Tamás az MTE új főtitkára

contactmte 2013.06.11. 13:54

A Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének (MTE) új főtitkára június 1-től Tófalvy Tamás.

Az MTE főtitkári feladatkörét 2013. június 1-től Tófalvy Tamás látja el. A szakember az utóbbi egy évben a New York-i Columbia Egyetem újságíró tanszékén kutatott egy Fulbright-ösztöndíjjal, azt megelőzően pedig kommunikációs szakújságíróként dolgozott az Emasa.hu-nál és a Kreatívnál, és tanított a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) Kommunikáció és Médiatudomány mesterszakán is. Jelenleg a BME doktorjelöltje, és a Zenei Hálózatok Egyesület elnöke. Blogja a kontent.blog.hu címen érhető el.

Az MTE 2001-ben alakult érdekvédelmi és önszabályozó testület, amelyet a hazai internetes tartalomszolgáltatók hoztak létre. Az egyesület arra törekszik, hogy az internet szabályozása a lehető legkisebb állami beavatkozás mellett történjen meg, és a hangsúly az önszabályozásra kerüljön. Az MTE többek között etikai kódex kidolgozásával, a szakmai viták és az önszabályozási tevékenység koordinálásával kíván hozájárulni az internetes kultúra fejlődéséhez. Az egyesület blogja itt érhető el.

Címkék: mte főtitkár

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mte.blog.hu/api/trackback/id/tr905355605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása