HTML

Az egyesület honlapja itt,


ahol megtalálod az MTE céljait, az egyesületét
történetét, alapszabályunkat és szervezeti
felépítésünket, valamint a legfrissebb szakmai
ajánlásokat és sajtóanyagokat is!

Az MTE az I-Com tagja

FRISS HOZZÁSZÓLÁSOK

Exe: elnapolt tárgyalás

Katona Éva 2010.10.29. 09:44

A bíróság az Exe-vel (Ingatlanbazar és Ingatlandepo.com) szembeni perünk újabb fordulóját január 6-ára napolta el. Az első meghallgatáson, tegnap bemutattunk egy sor külföldi példát arra nézvést, miként működik etikusan az interneten az üzleti tevékenység, és részletesen megindokoltuk, miért gondoljuk, hogy az Exe Ltd. üzleti tevékenysége nem elfogadható

Panaszosainknak továbbra is azt ajánljuk, ne fizessenek a cégnek, és fenntartjuk korábbi álláspontunkat az ügyben.

A fejleményekről itt a blogon folyamatosan hírt adunk.

Címkék: per állásfoglalás internetes etikai normák ingatlanbazar és ingatlandepo.com

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mte.blog.hu/api/trackback/id/tr102407157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pannoncsibe 2010.11.29. 20:56:43

Üdvözletem!
Örülök ,hogy valaki képviseli az érdekeim! Az ingatlandepo vert át engem is, mint megannyi naív, jóhiszemű honfitársamat! Egy időben legalább 6 INGYENES helyre feltettem az ingatlant és, mint mindenki én is elvárom, hogy értesítsenek azonnal e-mailen keresztül, ha lejárt az ingyenesség, vagy fizetni kell! Ez mindenhol így is történt ,kivétel az ingatlandepo, aki 3hónap után küldi az első számlát a mit sem sejtő áldozatnak ,nem beszélve arról hogy a kezdőoldalon lévő kiemelt rész hirdeti :" Ingatlan hirdetés ingyen, 1 hónapig! 1 hónapos ingyenes hirdetési lehetőséget kínálunk magán ingatlan hirdetőinek." De az első hónapot is kiszámlázták! 4500Ft havidíj amúgy sem reális és hogy félévig szerződésben álljak velük, ez nonszensz! Ilyen komoly szerződési feltételeket más formában szabadna engedélyeztetni, nem úgy hogy egy kiskorú is könnyen elfogadhatja. Kérem ,hogy próbálják meg a perben, az eddigi átvert ügyfelek adósságát felmérni, töröltetni ,vagy az egész oldalt beszüntetni! Várom a fejleményeket! Hajrá!
süti beállítások módosítása