HTML

Az egyesület honlapja itt,


ahol megtalálod az MTE céljait, az egyesületét
történetét, alapszabályunkat és szervezeti
felépítésünket, valamint a legfrissebb szakmai
ajánlásokat és sajtóanyagokat is!

Az MTE az I-Com tagja

FRISS HOZZÁSZÓLÁSOK

Safer Internet fórum Luxemburgban

Katona Éva 2010.09.02. 10:58

Az uniós Safer Internet program következő nemzetközi konferenciája október 21-22-én lesz Luxemburgban. A találkozó fő témái a fiatalok és a közösségi média, a szülők és az online technológia, illetve a gyerekekre leselkedő veszélyek konkrét példái az interneten. Több infó itt.

Az MTE a program aktív résztvevője Magyarországon. Az Európa Parlament a 2009-2013 időszakra hirdette meg a „Biztonságosabb Internet” (Safer Internet for Children, SIC) elnevezésű programot, amelynek célja a gyermekek ellen elkövetett internetes visszaélések elleni harc. A program négy fő területe a káros magatartások korlátozása (az illegális tartalmak elleni küzdelem és az interneten elkövetett visszaélések üldözése); az online környezet biztonságosabbá tétele; a társadalmi tudatosítás; és tudásbázis létrehozása. 

 

Címkék: konferencia gyermekvédelem sic

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mte.blog.hu/api/trackback/id/tr222266295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása