HTML

Az egyesület honlapja itt,


ahol megtalálod az MTE céljait, az egyesületét
történetét, alapszabályunkat és szervezeti
felépítésünket, valamint a legfrissebb szakmai
ajánlásokat és sajtóanyagokat is!

Az MTE az I-Com tagja

FRISS HOZZÁSZÓLÁSOK

Látogatás az új hivatalban

gg 2010.08.27. 14:08

Szerdán, 25-én, több más médiaszervezet, például az Önszabályozó Reklámtestület és az IAB Hungary vezetőjének társaságában látogatást tettem Szalai Annamáriánál, az NHH és az ORTT összevonásával létrehozott csúcshatóság frissen kinevezett elnökasszonyánál. A jó hangulatú megbeszélés során az elnökasszony kifejtette, hogy nagyra értékeli a hazai önszabályozás eredményeit, míg a civil oldal jókívánságait tolmácsolta a várhatóan kimerítő munkához, és reményét fejezte ki, hogy az Országgyűlés által rövidesen tárgyalandó úgynevezett médiaalkotmány szövegében is megjelenik az önszabályozás állami elismerése.

Mint ismeretes, a komoly vitákat kivéltó törvénytervezethez, mellyel kapcsolatban több interjúban - például a Figyelőben és a Népszabadságban, valamint a Parlament kulturáélis Bizottsága előtt is - elmondtam véleményünket, augusztus 31-ig lehet mdosító indítványokat tenni. A szeptemberi részletes tárgyalás után az Országgyűlés várhatóan októberben végszavaz a törvénytervezetről.

Gerényi Gábor

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mte.blog.hu/api/trackback/id/tr412252078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása