HTML

Az egyesület honlapja itt,


ahol megtalálod az MTE céljait, az egyesületét
történetét, alapszabályunkat és szervezeti
felépítésünket, valamint a legfrissebb szakmai
ajánlásokat és sajtóanyagokat is!

Az MTE az I-Com tagja

FRISS HOZZÁSZÓLÁSOK

Elindult a Gramofon Online

Katona Éva 2010.03.22. 14:29

A Neumann Nonprofit Kft., az MTE egyik tagja a Filmhíradók Online után most elkészítette a 78-as fordulatszámú hanglemezfelvételek gyűjteményét, a Gramofon Online-t. A  gyűjtemény kialakításával a Neumann egy mára szinte teljesen elfeledett hagyományt szeretne ismertté és élővé tenni.

Az alulról építkező gyűjtői archívumban jelenleg mintegy kétezer 1906-16 közötti gramofonfelvétel hallgatható meg. Kuplék, katonadalok, operett betétek, magyarnóták és kabaré magánszámok. Az oldalon témák, helyszínek, személyek szerint lehet keresni, a kedvenceket el lehet menteni illetve saját listákat lehet készíteni. A kínálat havonta minimum 250 felvétellel fog bővülni a jövőben.

A Gramofon Online a FB-on itt, a blog pedig itt.

Címkék: neumann digitális archívum gramofon online

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mte.blog.hu/api/trackback/id/tr301859566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Károsult 2010.04.16. 11:55:24

Felháborito amit az EXE LTD. cég müvel a felhasználokkal, mindenkit becsap azzal, hogy ingyenesen lehet hirdetni az Ingatlandepo.hu oldálán, aztán miután hidetsz, utánna kiküldenek egy magas összeget, amit ha nem fizetsz be az MKB.BANKI számlájukra, akkor egyre magasabb összegü tartozást követelnek a magánszemélyektöl.Nem engedik hogy a saját hirdetésem kitöröljem, ezáltal tudják azt állitani, hogy még mindig aktuális a hirdetés, és mivel hirdetek az oldalukon, hát fizessek, de nem is akarok hirdetni csak éppen nem engedik inaktiválni a hirdetést.Ez a cég egy nyilvános rablást követ el, nem tudom ezt hogyan engedik, és a SESSEL szigeteken vannak bejegyezve, hogy senki ne tudjon tenni ellenük semmit, hát jol ki van ez találva, de mindenkinek azt ajánlon ne fizessen mert jogtalan a követelésük, én sem fogok fizetni, mert nincs mire. Egy ujabb károsult.

vcs800 2010.05.07. 15:25:42

Én is áldozat lettem az Ingatlandepo hirdetési portálnak. Mit tehetünk? Ez felháborító! Hol lehet csatlakozni a károsultak sorához, és lehet valamit tenni "sok lúd disznót győz" alapon?
ha tud valaki infot és tanácsot adni, kérem jelezzen nekem a köv email-en: v.csilla.varga@gmail.com
süti beállítások módosítása