HTML

Az egyesület honlapja itt,


ahol megtalálod az MTE céljait, az egyesületét
történetét, alapszabályunkat és szervezeti
felépítésünket, valamint a legfrissebb szakmai
ajánlásokat és sajtóanyagokat is!

Az MTE az I-Com tagja

FRISS HOZZÁSZÓLÁSOK

Új elnökség a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületében

MTE-info 2010.12.15. 18:27

2010. december 15-én új elnökséget és elnököt választott a magyar internetes tartalomszolgáltatók önszabályozó szervezete, az MTE. A piac vezető szolgáltatóinak részvételével működő egyesület elnökségében tovább folytatja munkáját az eddigi elnök, Gerényi Gábor, illetve Pintér Róbert, az Egyszervolt.hu képviselője.

A testületbe új tagként került be Bán Zoltán (Portfolio.hu), dr. Fáy Margit (Index.hu), valamint Nádori Péter (Origo.hu), aki az elnökség szavazása alapján a következő egy évben az MTE elnöke lesz.

Az internetes tartalomszolgáltatók önszabályozó egyesülete 2001-ben alakult, a szervezet ekkor dolgozta ki etikai kódexét, melyet tagjai magukra nézve kötelezőnek fogadnak el. Az egyesület tevékenységének fókuszában 2010-ben az etikátlan online üzleti magatartást folytató cégek elleni fellépés, valamint az internetes médiumok működését érintő új törvények (így a médiaalkotmány és a médiatörvény) tervezeteinek vizsgálata, véleményezése állt. Az MTE önszabályozó szervezetként kitüntetett figyelmet fordít a parlament elé terjesztett médiatörvény-tervezet társszabályozásra vonatkozó részleteire.
 

Címkék: elnökség

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mte.blog.hu/api/trackback/id/tr942557951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása