HTML

Az egyesület honlapja itt,


ahol megtalálod az MTE céljait, az egyesületét
történetét, alapszabályunkat és szervezeti
felépítésünket, valamint a legfrissebb szakmai
ajánlásokat és sajtóanyagokat is!

Az MTE az I-Com tagja

FRISS HOZZÁSZÓLÁSOK

Ügyészségi vádemelés Ingatlandepó-ügyben

MTE-info 2013.10.24. 11:26

Lassan vége az Ingatlandepo.com/Ingatlanbazar.com ellen folytatott harcnak: a legújabb hírek szerint végre az ügyészség is vádat emelt a sok éven át nyilvánvalóan tisztességtelen szándékkal futtatott weboldal üzemeltetőivel szemben, akikkel annak idején nekünk is meggyűlt a bajunk. Mint emlékezetes, szakmai állásfoglalásunkra válaszképpen, azzal szoros kapcsolatban ugyanezek az üzemeltetők polgári és büntetőpert is indítottak az egyesülettel és akkori elnökünkkel, Gerényi Gáborral szemben. A büntetőpert első- másod- és harmadfokon is megnyertük, míg a polgári perben részben igazat adott a most csalással vádoltaknak az ügyben ítélkező bíró, mivel szerinte a blogunkon megjelent, károsultak által írt egyes kommentek alkalmasak voltak jó hírnevük (???) csorbítására.

A vádiratban a korábban szlovák és Seychelle-szigeteki cégek mögé bújt üzemeltetőket legalább százmillió forintos kár okozásával vádolják.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mte.blog.hu/api/trackback/id/tr415597032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása